Härligaste dagen på bra länge igår

Publicerat den Uppdaterat den


Igår hade jag en av de mysigaste och härligaste dagarna på väldigt länge. Jag och min sambo vandrade runt i solen, gick in på mood och tittade på kläder, skor, plånböcker och massa annat. Vi lyckades även träffa en kändis, Leila ifrån TV programmet Leila bakar. Dock visste jag inte det och när hon kom fram till mig och min sambo och frågade om vi ville ha hjälp så sa jag bara ”Nej tack vi tittar bara lite” och märkte inte att min sambo blev lite smått generad av det hehe. Hon var jätte trevlig och såg väldigt fin ut och det visade sig att hon har sin egen butik där och faktiskt jobbar i person inne i butiken till och från. Väldigt speciellt tyckte jag men väldigt genuint och imponerande i mina ögon. Sen gick vi vidare till NK och tittade på skor och plånbok till mig men hittade inga skor, dock hittade jag en Tiger of Sweden plånbonk för 600 kr som jag blev helt såld på och slog till utan tvekan då jag erkänner att jag är svag för Tiger of Sweden produkter. Dom har så fina saker men det kostar, dock var detta det första jag unnade mig själv på ungefär ett år så det är inte så farligt.

Efter allt gående och tittande på alla fina saker så blev vi hungriga och gick till våran speciella restaurang som heter Pizzeria Fiorne och ligger i Stockholm City inne i Gallerian. Bästa och trevligaste personalen och fruktansvärt hög kvalité på maten för ett mycket acceptabelt pris. Jag beställde en Calzone med championer och bearnesås vid sidan av. Sjukt gott. Min sambo tog deras Ceasar sallad som hon brukar och de flesta säger att det är den bästa Ceasar salladen i Stockholm. Efter maten så köpte hon en vanilj latte och vi promenerade hem. Det är ungefär lite mer än en kilometer att gå från oss till Gallerian så det är inte så långt men vi gick en väldigt bra promenad ändå med tanke på att vi var ute i cirka 6 timmar. Men det var en mycket mysig dag. Avslutade kvällen med det senaste avsnittet av Game of Thrones med en liten bit 70% choklad bit och lite vatten då vi lever 100% sockerfritt i stort sätt här hemma. Lite får man unna sig men bara väldigt lite. Har fixat det så, då min sambo är extremt sockerberoende men hon är fruktansvärt duktig, har inga ord för hur duktig hon är. Hon tar Krom tillskott som är det enda läkemedlet eller vad man vill kalla det för att reducera sockersuget.

Nu idag så ska vi städa och det är ju aldrig speciellt roligt, men det måste göras. Jag träffade även en av mina absolut bästa vänner idag, vi har känt varandra sedan vi kunde gå så vi är som bröder, eller, jag skulle säga att han är min lillebror. Vi gjorde inget speciellt, vi tog några cigaretter och pratade lite. Det är aldrig helt fel:)

Måste sätta igång och städa nu, får skriva mer sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s