Förra helgen

Publicerat den Uppdaterat den


Förra helgen har varit jätte bra trots att magen har spelat spratt lite då och då. I fredags så var jag ute och promenerade och sedan kollade jag och min sambo på bigbang theory och two and a half men. Efter det så gjorde jag som det jag alltid gör, spela dator spel till väldigt sent. Sedan kom lördagen och då skulle jag få besök av en av mina äldsta barndomsvänner och vi hade jätte trevligt trots att vi inte gjorde något speciellt. Vi gick ganska mycket och vädret var rätt så härligt. Senare på lördagen så fick min mobil spratt och låste sig själv och den ville att jag skulle logga in på min gmail, vilket jag gjorde med rätt lösenord och allting men den ville inte alls. Så det blev att sitta uppe och pilla med det resten av lördagen efter min kompis hade åkt hem. Det visade sig att man måste logga in på den första gmailen man skapade när man skaffade telefonen och det konstiga är att jag alltid bara har haft en gmail men jag hade tydligen ett annat. Men det löste sig efter mycket grävande och pillande. Så se till att ni bara har en gmail som ni har koll på som er primära gmail, annars kan det bli jobbigt.

På söndagen så kom en annan kompis över, vi åt lunch och sedan degade vi framför TVn ett tag. Efter lite degande så blev min sambo hungrig så då gick vi ut på en restaurang och käkade lite, eller, ja min sambo åt men jag och min kompis tog en bira och lite nachos. Sedan var det dags för min kompis att åka hem så då hängde jag med honom till tunnelbanan och sen vandrade jag och min sambo hem och degade framför TVn igen. Lite senare på kvällen så fick min sambo lite massage då hon hade så ont i ryggen och sedan satte jag mig och spelade till sent igen. Mina sömnsvårigheter börjar fan bli ett stort problem, kan sitta uppe hur länge som helst men att vakna det går inte alls. Jag är nog den jobbigaste människan på denna planeten att försöka väcka. Det går bara inte och så blir jag typ arg och irriterad utan att jag ens vet om det eller kommer ihåg det.

Nertrappningen av stilnoct går rätt så bra, har dock misskött mig 2 gånger och tagit min gamla dos bara för att kunna somna. Men nu idag ska jag hämta ut imovane och byta till det. Kommer bli en zombie dagen efter men det är nog inte mycket till skillnad från hur jag är nu.

Jag hoppas att alla har haft en trevlig helg, ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s