Vad vill ni läsare att jag ska skriva om?

Publicerat den Uppdaterat den


Som titeln lyder, vad vill ni läsare att jag ska skriva om? Vill ni veta mer om mina sjukdomar och hur jag hanterar dem? Vill ni ha tips om någonting specifikt?

Efter alla dessa år av att vara kroniskt multisjuk så har jag träffat många specialister i mina dagar och har därmed lärt mig det mesta om mina sjukdomar samt medicin i största allmänhet. Jag har även kombinerat deras expertis med min livserfarenhet kring min sjukdomsbild, detta gör att jag har väldigt mycket kunskap kring ämnet och därför skulle jag mer än gärna vilja dela med mig av denna kunskapen, jag vet bara inte var jag ska börja. Därför vänder jag mig nu till mina läsare, om jag nu har några sådana: Vad vill ni att jag ska skriva om? Det kan vara allt mellan himmel och jord och ingenting är för personligt för mig att skriva om. Fråga på och kom mer än gärna med seriösa förslag, så kommer jag att göra mitt absolut yttersta för att berätta, informera och komma med tips.

Mina diagnoser:

  • Ulcerös Kolit/Crohns – Min specialistläkare håller sig kritisk till diagnosen, men någon av dem är det. Kan informera varför min läkare är kritisk om intresset finns, då detta inte är en allt för simpel förklaring.)
  • Fibromyalgi
  • Psoriasis(fick detta av läkemedlet Humira, det är dokumenterat.) – Pustulös psoriasis(PPP), plackpsoriasis, seborroisk psoriasis, nagelpsoriasis.
  • ADHD/ADD, Ospecificerad personlighetsstörning (utreds fortfarande)

 

Ta hand om varandra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s