Första och lediga dagen med sambon utan att behöva vistas på ett sjukhus

Publicerat den Uppdaterat den


Det enda dåliga med denna dagen är att jag var så slut att jag missade min tid hos min kontakt på allmänpsykiatriska på Sabbatsbergs sjukhus. Men jag slapp i alla fall att bli debiterad med tanke på hur mina omständigheter har sett ut den senaste månaden. Min kontakt där är bara för snäll och gullig, hon bryr sig verkligen om mig. Tyvärr är hon full bokad i 2 veckor frammåt så det är inte speciellt kul.

Men, detta betyder att jag och min sambo kan umgås idag utomhus i solen! Helt otroligt, vi ska snart ut och promenera, mysa, äta gott, pussas och kramas och bara vara fria idag. Kosta vad det kostar, idag slipper jag vistas på sjukhus och min sambo slipper sitta hemma och oroa sig över hur jag mår. Fy fan, ursäkta att jag svär nu men, fy fan va skönt det är att vara helt jävla ledig!! Jag slipper proppa i mig Tramadol och Stesolid för att klara av dagen, det känns otroligt skönt. Har ju varit tvungen att gå på dessa preparat för att klara av allting som har hänt psykiskt. Det är inte trevligt på akutmottagningarna eller någonstans på sjukhusen och bemötandet av läkare och personal är oacceptabelt till en sån nivå att jag saknar ord. Nog om det, idag ska jag fokusera hela min dag och all min energi på min underbara sambo som har fått vara hemma ensam väldigt för mycket. Idag är jag hennes helt och hållet, jag ska ingenstans utan henne.

Hoppas alla ni som läser här på min blogg är ute och steker i solen och har det mysigt. Kram på er alla, ut och njut nu om ni redan inte är ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s